Beeldplein

Specifieke workshops onder het motto "blending" Het samenvoegen van twee werelden waarin je zowel creatief als technisch gestimuleerd zal worden. Workshops met een grote fun-factor en een stevige portie creatie, alsook interactieve lezingen.

Fotografische ontmoetingen met gevestigde fotografen en/of new kids on the block. Een vat vol inspiratie om je visie en intentie in de fotografie en in het bijzonder de beeldtaal te ontwikkelen.

Voorkennis? De basis principes van de fotografie onder de knie hebben is handig maar er komen ook workshops voor "beginners". De duiding van de workshops hier op de site zal steeds duidelijk maken welke kennis vereist is en welk materiaal je minimaal zal nodig hebben.

www.beeldplein.be

Contact

Vanaf april 24 gaan we van start. Neem gerust contact op indien je vragen hebt of een subliem idee wil delen. 

www.beeldplein.be

Beeldplein

Grote Merestraat 15
9850 Hansbeke
Telefoon

+32 (0) 475 647 745
Socials

Beleving

Heel veel zuurstof voor je creatieve geest. Fijne samenwerking en interactieve workshops. Uitdagingen voor de gevorderden, vormingen voor de beginners. 


— Workshops
Toppers delen hun ervaringen, hun visie en nemen je mee in hun passie voor de fotografie en de beeldtaal. — Lezingen & Ontmoetingen
Hands on werken en een positieve begeleiding zorgen ervoor dat je grote stappen zet en je technische kennis vergroot. Op aangekondigde tijdstippen kom je je werk voorleggen en neem je heel wat feedback mee naar huis. 

— Mentor

Nieuwsbrief

Schrijf je gerust in voor onze nieuwsbrief, we sturen je enkel fijne dingen.